Néhány visszajelzés az órákról:

 

Laura (38)

Amikor az Annához eljutottam, előtte már évekig tanultam az angolt, jártam nyelviskolába, nyelvvizsga előkészítőre, 1 nyelvvizsga próbálkozáson már túl voltam, és magántanárhoz is jártam Anna előtt 1-2 hónapig.

Első találkozásunk a következőképpen zajlott. Megérkeztem, bemutatkoztunk, mindezt magyarul, majd átvátoltott angolra és attól fogva csak angolul beszéltünk.

Emlékszem mikor vége lett az órának, mentem haza, az utcán már hívtam is az anyut, hogy "képzeld végre milyen szuper tanárt találtam" :) Végre valaki, akivel angolul kommunikáltunk, és nem hónapok teltek el avval, hogy a tanár csak beszél és beszél és beszél, felad feladatokat és igazán nem történik semmi.

Emlékszem nyár végén kezdtem el Annához járni, nagyon kellett már az a fránya nyelvvizsga az államvizsgám mellé, hogy végre megkapjam a diplomámat. Novemberben volt a nyelvvizsgám, írásbeli elsőre sikerült, szóbeli 2 db ponttal maradtam le, de már januárba +15(kb) ponntal túlteljesítettem :) mondhatom elsőre megcsináltam. 3-4 hónap alatt, heti 2 alkalommal felkészített a nyelvvizsgára, és persze meg is tanított, pótoltuk a hiányosságokat stb.

Ajánlom mindenkinek, aki angolul szeretne tanulni, és teszem is bárki, aki angol tanárt keres.

Köszi Anna! :)

 
Zoltán (35)

Több nyelviskolában tanultam már, de ezeken az órákon sokkal jobban megtanultam az angolt, sikerült rendberakni az alapokat, és a hiányosságokat. 1 év alatt sokkal többet fejlődtem, mint előtte éveken keresztül, és a feladatlapok segítségével az órák közötti időszakban is tudok gyakorolni, fejlődni.

 
József (26)
 
Annát azért ajánlom mindenkinek, mert precízen felkészül minden órára, érthetőén és jól magyaráz, rengeteg tananyaggal rendelkezik a hatékony, gyors felkészüléshez egy nyelvvizsgára, vagy akár szimplán a nyelv elsajátítására. Nekem 2-3 hónap intenzív angolozással sikerült 84%-os középfokú nyelvvizsgát letennem. Köszönöm!