Bemutatkozás

 
Üdvözöllek weboldalamon!
 
Elöször is pár szóban szeretném bemutatni magam. Kaiser Annának hívnak, diplomás angol- és informatika tanár vagyok. Jelenleg magántanárként tevékenykedem, nagy tapasztalattal tartok angol és informatika órákat az Örs vezér térhez közel. 
 
Az egyetem évei alatt betekintettem mint a magán mind a csoportos óra rejtelmeibe. Tartottam órákat több gyakorló iskolában, valamit lehetőségem volt az ELTE Informatika karán csoportos órát tartani 1 évig, mely folyamán szakmai informarmatikai órákat adtam a diákoknak.
 
Specialitásom a középfokú,  felsőfokú valamint a szakmai nyelvvizsgákra való felkészítés. Természetesen kezdő szintről is készítek fel diákokat, hiszen mindig jó látni hogyan épül fel a kezdetektől egy nyelv. 
 

Az alábbi nyelvvizsgákra készítek fel alap, közép és felsőfokú szinten magán és kis csoportokban: 

    1. Általános: EURO, TELC, ORIGO, BME, Cambridge, IELTS, Language Cert Exam, TOEFL, Dexam, Pannon

    2. Gazdasági, üzleti : BGF, zöld utas, Corvinus, BME, Gazdálkodó nyelvvizsga, Kitex,  LCCI, EURO PRO

    3. Közép- és emeltszintű érettségi

    4. Informatikai: LEXINFO

További szolgáltatásaim: 

    Informatika órák angolul és magyar nyelven

 

Életcélom

 
Segíteni a tanulni vágyóknak elsajátítani az angol nyelvet kreatív, beszélgetős feladatokon keresztül természetesen a nyelvtant nem mellőzve minél több kommunikatív feladattal. 
Átadni az angol és az informatika tudás szeretetét és élvezetét. Véleményem szerint a mai rohanó világban e kettő tudás elengedhetetlen.
 
 

Hobbim

 
Aerobik, jóga valamint Photoshop-olás, új képek létrehozása.
Filmek, sorozatok nézése angol nyelven. 
További nyelvek tanulása szabadidőmben.