Kérdések és válaszok

Hol található a helyszín?

A helyszín az Örs vezér tértől 10 percre található a16. kerületben, amely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Parkolás ingyenes

Számlaképes vagy?

Igen. Amennyiben számlára van szükséged kérlek jelezd az első óra előtt. 

Van lehetőség kis csoportos órára?

Igen van. Én nem tudok Neked ajánlani tanuló társat, illetve nem tudsz más csoportba becsatlakozni. Amennyiben hozol valakit magaddal akkor működhet. Viszont elengedhetetlen, hogy kb. egy szinten legyetek tudásban, hasonló legyenek a céljaitok. Ha ezt a tanulási opciót választod érdemes körbe kérdezni a csoporttársaid, ismerőseid, munkatársaid körében hátha találsz társat. 

Tartasz-e hétvégén órákat?

Igen tartok egyeztetés alapján. 

Hogyan működnek a lemondások?

Az első 24 órán belül lemondott óra nem gond, viszont a 2.-odik órától ki kell fizetni. Amennyiben bérleted van úgy ebben az esetben az órát megtartottnak veszem. 

Kérlek figyelj arra oda, hogy 60 perces vagy 90 perces órára jössz. Amennyiben korábban 90 percet egyeztettünk és a helyszínen módosítod 60 percre ki kell fizetni a 90 perces órát. 

Mennyi idő alatt tudsz felkészíteni a nyelvvizsgára?

Erre a kérdésre személyesen tudok Neked válaszolni amennyiben eljössz egy órámra hiszen első órán mindig felmérem a szinted. Mindenkinél más a helyzet. Nagyon sok tényezőtől függ kezdve attól, hogy dolgozik-e vagy csak tanul,  mennyi ideje van készülni, mennyire motivált stb... 

Hogy működik az online óra?

Feltétele, hogy legalább 12 órával az óra megkezdése előtt a bankszámlámon legyen az összeg. 

Működhet: skype-on, facebook messangeren, google hangouts-on, amelyik számodra kényelmesebb, egyszerűbb.

Hogy működik a bérlet?

Amennyiben a bérletet választod úgy szerződést kötünk, melyben leírjuk a részleteket. Ezáltal garanciát kapsz a pénzedért. 

Van-e időkorlát a bérletekre?

Az 5 alkalmas bérlet esetén az időkorlát 60 nap. A 10 alkalmas bérlet időkorláta 120 nap. Hiszen mindenkinek lehet az életében olyan esemény ami miatt esetleg kimarad 1-1 hét. Ebben az időben sem veszíted el a bérleted. Kihagyás után tudod folytatni. 

Hány főtől tartasz kis csoportos órákat?

A kis csoportos órákat 2 főtől 5 főig tartom. Tehát ha már ketten jöttök pl. a testvéreddel, barátoddal, ismerősöddel az már csoportos órának minősül.

Házhoz mész-e?

Nem

Hány perces órákat tartasz?

Az órák 60, 90 illetve 120 percesek